Autoverhuur Rotterdam
Autoverhuur Autohopper Rotterdam Blijdorp
Autohopper autoverhuur Rotterdam ✓ Auto huren voor 25,- per dag ✓ Bestelbus of verhuisbus huren ✓ Shortlease

verhuisbus huren

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Rotterdam!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Rotterdam Blijdorp voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch? Bekijk hier een filmpje over hoe het autohuren bij autohopper werkt.

 

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 010-3216007

busje huren

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Rotterdam Blijdorp aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 120 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 010-3216007

Waar vindt je ons? Kom je  uit Rotterdam, Overschie, Schiebroek, Zestienhoven of Schiedam? Dan kan je ons makkelijk vinden aan de Abraham van Stolkweg 102 in Rotterdam Blijdorp.