top of page

30 meter wasstraat

Onze indoor wasstraat van ruim 30 meter is goed, veilig én snel. Carwash Blijdorp heeft een capaciteit van 70 auto’s per uur. Alle auto´s worden handmatig voor gewassen want dit voorkomt krassen en zorgt dat de auto ook schoon is op moeilijk bereikbare plekken. Wij wassen met 100% osmose water wat niet alleen meer glans aan de auto meegeeft maar ook opdroogt zonder kringen na te laten.

De wasstraat is ook goed toegerust voor de bescherming van de soft top of linnen kap van cabrio’s.
We hebben 4 programma´s waar u een keuze uit kunt maken. U kunt betalen via pin, cash of tankkaart.

Indoor wasboxen

Carwash Blijdorp heeft prettige, goed uitgeruste met warm water indoor wasboxen. U kunt hier uitstekend terecht voor zelfservice. De boxen zijn geschikt voor elk model personenauto, maar ook voor bestelbussen (tot 3,50 meter hoogte), campers, caravans, motoren, brommers, scooters en mountainbikes.

Ook in de wasboxen gebruiken wij 100% osmose water dit geeft een mooie glans mee aan de auto en droogt op zonder kringen.

Gratis stofzuigen

Extra service voor autoliefhebbers

Het maakt niet uit of u kiest voor onze wasstraat of de wasboxen, stofzuigen is bij Carwash Blijdorp na het afnemen van een programma altijd gratis.

Door de sterke zuigkracht van onze stofzuigers krijgt u uw bekleding en matten in korte tijd schoon. Uw dashboard en ramen reinigt u grondig en makkelijk met onze cockpit- en glasreinigingsdoekjes. Tegen een kleine vergoeding koopt u deze in onze automaten.

bottom of page